Maskinkontakt

Nevo Maskin blir EMS samarbetspartner i Luleå.

EMS utökar sin rikstäckande närvaro för försäljning och service av Takeuchi entreprenadmaskiner. Nevo Maskin blir EMS samarbetspartner i Luleå.

EMS, generalagent för entreprenadmaskiner och utrustning från Takeuchi och Hyundai, tillkännager idag ännu en utökning av sitt rikstäckande nätverk av återförsäljare. Genom ett partnerskap med Nevo Maskin kommer det nu finnas en lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Luleå, och de blir även servicelämnare för Hyundai entreprenadmaskiner.

”Vi fortsätter utveckla och stärka vårt återförsäljarnätverk, för att få fullständig täckning för våra kunder både vad gäller försäljning och service”, säger Lennart Edling, vd för EMS. ”Vi är tacksamma att det är just Nevo Maskin som kommer representera våra varumärken i Norrbotten, de är en stark och etablerad aktör med en kompetent serviceorganisation.”
Nevo Maskin grundades 1991 och har främst arbetat med service och reservdelar, men har arbetat med nyförsäljning av entreprenadmaskiner sedan 2022. Takeuchi utgör ett perfekt komplement till deras sortiment med sina marknadsledande kompaktgrävare och Nevo Maskin kommer erbjuda service och support även till Hyundai maskiner. Det finns redan innan ett starkt nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, och genom detta partnerskap kan EMS bättre tillgodose behoven i Luleå med omnejd.
”Vi är oerhört stolta och glada för samarbetet med EMS. Vi fortsätter utveckla och stärka vår maskinförsäljning genom att komplettera med premiummärket Takeuchi”, säger Niklas Niemelä, vd för Nevo Maskin. ”Vi kommer som alltid att ha hög prioritet på service och eftermarknad. Nu välkomnar vi både gamla och nya kunder som har Takeuchi och Hyundai maskiner till Nevo för reservdelar och service.”

www.nevomaskin.com
www.ems.se