Maskinkontakt

SLUTSÅLT på Svenska Maskinmässan 2022


2022-04-26

Slutsåld utställningsyta på över 50.000 kvm, fler än 800 kommande maskinnyheter och ett uppdämt behov av att träffas ger en god grund för att Svenska Maskinmässan på Solvalla den 2-4 juni återigen blir en succé.

– Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. Med en pandemi som satte stopp för genomförandet 2020 är nu behovet av att träffas större än någonsin, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Under mässans första dag (2 juni) besöks och invigs mässan av Byggföretagens vd, Catharina Elmsäter-Svärd, som ser mötesplatsen som en viktig del för att gemensamt kunna diskutera branschfrågor. 
byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.

– Stigande materialpriser, cementkrisen och svagare hushållsekonomier är tre frågor som just nu oroar många företagare i byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen.
era år! 

Björn Bäckström, vd MaskinLeverantörerna, ser även han fram emot 2022 års stora maskinhändelse som han gått och väntat på i flera år!

– I fyra år har vi och våra medlemmar väntat på att få träffas igen på Solvalla. Vi är alla enormt förväntansfulla och satsar stort för att årets mässa kommer bli den bästa någonsin. Särskilt kul är att allt fler företag vill ställa ut hos oss – ett mycket gott betyg anser vi som skapat mässan. Jag hoppas och tror verkligen att såväl utställare som besökare kommer att bli nöjda med 2022 års upplaga av Svenska Maskinmässan.

När: 2-4 juni 2022
Var: Solvalla, Stockholm

Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap, samtliga är medlemmar i MaskinLeverantörerna.
Arrangör: Maskinleverantörerna i samarbete med eventbolaget AT Event Sweden AB, i samråd med Maskinentreprenörerna.
Fri entré, fri parkering, goda kommunkationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud.
 

Hämta din fribiljett här!