Maskinkontakt
KH-MASKIN

KH-Maskin internrekryterar ny ledning


2022-10-07

PRESSMEDDELANDE 2022-10-06

KH-Maskin har i dagarna utsett ny ledning för bolagets verksamhet. Tony Ferm som tidigare verkat som Vd för dotterbolagen S-Rental AB och Törnells Maskinuthyrning AB har tillträtt som ledare i KH-Maskin AB

”Tony har de egenskaper som krävs för att på lång sikt förvalta och få verksamheten att växa på ett kvalitativt sätt och kan bolagets kärnvärden” kommenterar bolagets koncernchef Teppo Sakari.

Bolaget har sedan introduktonen i Sverige 2019 ökat sin omsättning från 200 till 600 miljoner kronor och påbörjar nu nästa fas i expansionen.

”Det är en fantastisk utmaning att få axla ansvaret för KH-Maskin och på riktigt skapa branschens bästa bolag. Jag räknar med att kunna stå för ett förvaltande ledarskap där framåtanda och att ”Vi fixar det”-mentaliteten som är grundstenen i KH-Gruppen även blir mitt signum”, kommenterar Tony.

Bolaget meddelar också att man utöver detta har för avsikt att expandera verksamheten man idag har på anläggningen i Enköping med ett nytt KH-Maskin showroom samt en helt ny verkstad för Wacker Neuson. Bolagets lokaler i Järfälla kommer att omlokaliseras till dessa nya lokaler, tillsammans med befintlig personalstyrka.

KH-Maskin’s tidigare sverigechef Martin Lindén har valt att gå vidare i karriären med nya utmaningar. KH-Maskin tackar Martin för arbetet med etableringen av bolaget i Sverige och önskar honom lycka till framöver.

För mer information:
Tony Ferm, KH-Maskin AB
Tel +46 70 509 39 79
Mail: tony.ferm@kh-maskin.se

Teppo Sakari, KH-Koneet Group Oy
Tel +35 850 061 0990, +46 73 305 5003
Mail: teppo.sakari@kh-koneet.fi

KH-Koneet Group är generalagent och importör av entreprenadmaskiner i Finland & Sverige.
KH-Koneet Group är också en komplett serviceleverantör som tillhandahåller maskiner för alla typer av anläggningsarbeten och materialtransporter, heltäckande service, support och reservdelstjänster.
För räkenskapsåret 2021 uppgick KH-Koneet Group’s omsättning till 169 miljoner euro.

www.kh-maskin.se