mklogo.png
Tel: +46 31 68 00 05  I  info@maskinkontakt.se  l  Fax +46 31-68 00 09
Gustaf V:s väg 11, 429 43 SÄRÖ ​

 
comm_1_search_icon
riven.gif


2019-12-17

svenska_maskinmaessan.png

Planeringen i full gång för Sveriges ledande mässa
för bygg & anläggningsbranschen –
Svenska Maskinmässan 2020 
Med över 50 000 kvm utställningsyta och fler än 800 kommande maskinnyheter har en fin grund lagts för att Svenska Maskinmässan den 4-6 juni 2020 återigen kommer att bli en succé!

- Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. En av förutsättningarna för att lyckas med detta är ett nära samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationerna i bygg- & anläggningsbranschen, säger GabrielBörjesson, mässansvarig.

Hampe Mobärg, VD Maskinentreprenörerna, ser fram emot mässan och betonar vikten av att träffas och att tillsammans diskutera framtidens utmaningar inom branschen.

- Mässan är en viktig mötesplats för hela branschen. Förutom att titta på alla produktnyheter är det viktig att vi tar tillfället i akt och diskuterar branschens stora framtida utmaningar; Hur gör vi vår bransch attraktiv för nästa generation?Det är en rejäl utmaning eftersom söktrycket till våra utbildningar gått konstant nedåt under 10 års tid!


Christer Söderberg, ordförande MaskinLeverantörerna, ser även han fram emot 2020 års stora maskinhändelse!

- Det upplägg på mässa som vi tillsammans skapat på Solvalla har hållit en hög nivå på innehåll och kvalitet. Det är viktigt att samla branschen och skapa förutsättningarna för gemensam diskussion och förståelse för vad som är våra framtida utmaningar. Vi harkompetens och resurs som en stor utmaning redan idag och hur kommer det förändras med den nya teknik vi ser framför oss.

Som vanligt är besökarna i fokus på mässan och en av de frågor som uppkommit är om det kommer att finnas fler demomaskiner på mässan.

- Demoområdet kommer att vara tre gånger så stort som på föregående mässa, dessutom kommer många utställare ha demonstrationer i sina montrar. Jag utlovar att alla maskinälskare kan känna sig lugna, mässan kommer motsvara de högt ställda förväntningarna ochlite därtill, sammanfattar Gabriel Börjesson.

Fakta Svenska Maskinmässan

När: 4-6 juni 2020
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med eventbolaget At Event Sweden AB, i samråd med Maskinentreprenörerna.
Övrigt: Fri entré, fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud.

Läs mer om Svenska Maskinmässan på www.maskinmassan.se

Kontakt: Gabriel Börjesson, mässansvarig,
telefon 0708-80 80 57
e-post: gabriel@at-event.se

Björn Bäckström, VD MaskinLeverantörerna,
telefon 08-508 938 83
e-post: bjorn.backstrom@maskinleverantorerna.se